Wat kan de MAMO-methode jou opleveren

  • blijvende rust in je hoofd
  • ​Inzicht in jouw brein
  • vaker in het hier en nu zijn
  • snel van stress naar relaxed
  • het voorkomen van een burn-out
  • persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Meer eigenwaarde en zelfrespect
  • ontspannen in het leven staan
  • Beter en dieper slapen
  • een zorgelozer leven

​En vooral rust - rust - rust. En dan nog alles wat jij in de loop van dit programma gaat ontdekken. Dat is toch voor iedereen weer anders.

​Ik heb mezelf veel beter leren kennen. Ik kan nu mijn gedachten van een afstandje bekijken. Ik heb de regie van mijn leven weer in eigen hand. Ik kan af en toe hard om mezelf lachen. Ik ben nu in staat om de minder leuke dingen die er ook zijn in het leven, te accepteren waardoor het leven een stuk minder zwaar is. Ik ben van dat eeuwige doemdenken af. Ik ben lekker gaan schrijven, heb nu een eigen plekje in huis, ga veel meer naar buiten en ben ook veel liever voor mezelf. Ik heb genoten van jouw training Annès, ook al was het best confronterend op zijn tijd. Dank je wel ook voor de tijd die je steeds weer opnieuw nam wanneer ik eens wat extra tips nodig had of wat met je wilde delen. Dat maakt deze training heel persoonlijk.

​Bianca

Zevenaar