Vervolgcursus mediteren

Tijdens de cursussen mediteren kwam steeds de vraag naar voren of ik ook een vervolg cursus wilde gaan aanbieden. ‘Ja, leuk’ zei ik meteen. Dus bij deze :-).

Ben jij al enigszins bekend met meditatie? Ben je thuis (zo nu en dan) ook aan het mediteren? Zou je eigenlijk wel graag wat meer de diepte in willen en gewoon lekker regelmatig mediteren? Dan is deze cursus precies wat voor jou. Heb je nog nooit eerder gemediteerd? Meld je dan gewoon aan voor de cursus leren mediteren op de donderdagavond.

Heb je deelgenomen aan de cursus mediteren die ik heb gegeven dan zul je merken dat deze cursus naadloos aansluit op de cursus die je al gevolgd hebt.

Tijdens deze vervolgcursus komen er ook weer diverse manieren van mediteren en ontspanning aan de orde. De meditatiemomenten en de ontspanningsmomenten duren nu langer. Sommige oefeningen zul je al kennen, andere oefeningen zullen wellicht helemaal nieuw zijn voor je.

De vervolgcursus bestaat uit 7 bijeenkomsten op de woensdagavond. We beginnen om 19.30 uur eerst met thee drinken en even alles achter je laten zodat het helemaal jouw avond kan zijn. De bijeenkomsten duren tot maximaal 21.30 uur.

Ook voor deze cursus betaal je € 52,50.