V.I.P. dag

... Dat je voor rust in je hoofd kiest wil nog niet zeggen dat je het zelf maar uit moet zoeken hoe je dat bereikt...

Laten we daarom samen een dag op pad gaan om te werken aan het bereiken van die rust in je hoofd.

Al mijn aandacht is die dag alleen voor jou. Wat heb jij nodig? Waar loop jij tegenaan? Ik deel al mijn kennis, vaardigheden en ervaring van de afgelopen 20 jaar met je.

Natuurlijk hebben we eerst telefonisch kennis gemaakt met elkaar om te zien of het klikt. Jij hebt mij verteld waar je graag aan wilt werken tijdens je V.I.P.dag zodat we, als we op pad gaan, meteen de diepte in kunnen. Zo kun jij alles uit deze dag halen wat er uit te halen valt.

Pffff, wat weet ​Annès vaak de vinger op de zere plek te leggen en wat had ik dat nodig! Ze heeft mij een liefdevolle spiegel voorgehouden en dat heeft mij ontzettend veel laten zien. Ik bleef zelf maar in rondjes draaien en piekeren en nu snap ik zo goed hoe ik het al die tijd zelf in stand heb gehouden. Ik slaap nu weer goed en sta 's morgens vrolijk en ontspannen op. Je wil niet weten hoe lang geleden dat was.

Lianne, 43 jaar - getrouwd en moeder
  Recreatiemanager

Met deze dag maak je in 1 keer een grote stap voorwaarts naar geluk

Aan het einde van de dag stellen we samen een plan op zodat jij alles wat je deze dag hebt gehoord, geleerd en ervaren, kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Ongeveer 2 weken later hebben we dan nog een telefonisch gesprek om te kijken hoe goed het je is gelukt om de veranderingen in je leven toe te passen en wat je eventueel nog mist of nodig hebt.

Wat krijg je allemaal op deze V.I.P.dag?

 • check
  telefonisch kennismakingsgesprek / gesprek in mijn praktijk
 • check
  een hele dag in de prachtige omgeving van Ootmarsum en veel buitenlucht
 • check
  koffie, lekkers, lunch, thee
 • check
  mijn onverholen aandacht
 • check
  mijn kennis, ervaring en vaardigheden van de afgelopen 20 jaar
 • check
  telefonisch nagesprek/ gesprek in mijn praktijk
 • check
  je ontdekt welke mechanismen je nu van die rust en ontspanning afhouden
 • check
  je krijgt inzichten in welke patronen er zijn ontstaan
 • check
  je krijgt handvatten aangereikt om deze patronen te doorbreken
 • check
  je gaat met een persoonlijk plan naar huis om blijvend voor rust en ontspanning te zorgen

De waarde van deze dag is € ​630,=
Ik bied hem jou aan voor € 275,=. 

Ik was een enorme doemdenker en daardoor durfde ik nooit geen nieuwe dingen aan te gaan. Als man durfde ik daar ook nog eens niet voor uit te komen. Daardoor bleef ik maar hangen in een leven dat ik eigenlijk helemaal niet wilde. Deze dag met ​Annès heeft mij doen inzien waar mijn angst vandaan komt en hoe irreëel deze is. Het heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad want mijn angst zat heel diep maar ik ben er. Dat skypegesprek, een paar weken na de V.I.P.dag was dan ook precies wat ik nodig had om het definitief achter mij te laten. 

Henk, 34 jaar - getrouwd en vader
  Gemeenteraadslid