V.I.P. dag

Mijn persoonlijke aandacht voor jou alleen

'Krijg weer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf'

Maak van daaruit veel gemakkelijker je toekomstplan

Door inzicht te krijgen in jouw mechanismen die je nu nog van die innerlijke rust afhouden kun je meteen al tot verandering komen.

Ik waarschuw je wel hoor: ik ben niet formeel, liefdevol recht voor zijn raap en ga meteen de diepte in. Dat is voor mij de enige manier zodat jij alles uit de dag haalt wanneer wij samen aan het werk zijn.

Ben je er aan toe? Om op korte termijn te weten wat je kunt doen om rust in je hoofd en die ontspanning in je lichaam te voelen? Dan ga ik met jou deze dag aan de slag om inzichten te vertalen naar een toekomstplan, op jouw maat gemaakt.

Herken je je in de volgende situatie?

 • Je komt regelmatig lastig in slaap of je wordt 's nachts wakker en kan dan niet meer in slaap komen
 • Je hebt veel te vaak last van spanning in je nek en schouders
 • Je wilt graag relaxed in het leven staan en kunnen genieten van kleine dingen
 • Je wilt vanuit kalmte en rust keuzes kunnen maken, zonder dat je hoofd weer op hol slaat of dat je in de angst schiet.

Met deze dag maak je in 1 keer een grote stap voorwaarts

Deze V.I.P.dag levert jou het volgende op:

 • Je gaat op onderzoek naar jouw mechanismen die jou nu van die rust en ontspanning afhouden
 • Je krijgt inzichten in welke patronen er zijn ontstaan
 • Je krijgt handvatten aangereikt om deze patronen te doorbreken
 • Je gaat met een persoonlijk plan naar huis om blijvend voor rust en ontspanning te zorgen

Hoe ziet de V.I.P.dag er praktisch uit:

We hebben eerst een telefonisch voorgesprek om van daaruit het startplan te bepalen voor deze dag

 • We gaan een dag samen intensief aan de slag om je eerste stap tot verandering te ontdekken
 • De dag vindt plaats in de omgeving van Ootmarsum waarbij we ook zullen wandelen in een prachtig natuurgebied. De dag kan ook in jouw omgeving plaatsvinden, geef dat dan even aan alsjeblieft tijdens ons telefoongesprek.
 • Je krijgt manieren aangereikt om de verandering in gang te zetten
 • Je krijgt, na een aantal weken, een extra coachingsgesprek van 1 uur via Skype, zodat ik je kan helpen jouw verandering te implementeren

De kosten voor deze dag zijn € 275,- Dit is inclusief, koffie, thee en lunch.

Pffff, wat weet Astrid vaak de vinger op de zere plek te leggen en wat had ik dat nodig! Ze heeft mij een liefdevolle spiegel voorgehouden en dat heeft mij ontzettend veel laten zien. Ik bleef zelf maar in rondjes draaien en piekeren en nu snap ik zo goed hoe ik het al die tijd zelf in stand heb gehouden. Ik slaap nu weer goed en sta 's morgens vrolijk en ontspannen op. Je wil niet weten hoe lang geleden dat was.

Lianne, 43 jaar - getrouwd en moeder
  Recreatiemanager

Ik was een enorme doemdenker en daardoor durfde ik nooit geen nieuwe dingen aan te gaan. Als man durfde ik daar ook nog eens niet voor uit te komen. Daardoor bleef ik maar hangen in een leven dat ik eigenlijk helemaal niet wilde. Deze dag met Astrid heeft mij doen inzien waar mijn angst vandaan komt en hoe irreëel deze is. Het heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad want mijn angst zat heel diep maar ik ben er. Dat skypegesprek, een paar weken na de V.I.P.dag was dan ook precies wat ik nodig had om het definitief achter mij te laten. 

Henk, 34 jaar - getrouwd en vader
  Gemeenteraadslid