Testimonials

Ik had er geen idee van dat er zoveel verschillende manieren van mediteren bestaan. Dat was een openbaring. Ik heb met ​jouw begeleiding echt geleerd hoe ik mijn gedachten kan uitschakelen. Wat een rust. 

​Annès is een heel rustig en open persoon die iedereen in haar waarde laat. Heel integer.

Jacqueline Braakman

Instructeur VMBO

Dag Annès, even een persoonlijk berichtje; want ik ben echt blij met je post vandaag op Facebook. Ik herken het zo. Heel helpend voor mij in deze periode van rouw en loslaten. Nogmaals en nu persoonlijk bedankt. Zo waardevol wat je doet en schrijft, in ieder geval voor mij. Ik volg je graag. Warme groet van Anja

Anja

​Dierencoach

​Wat was ik blij met jouw online training  ​rust in je hoofd voor iedere dag. Wat kon ik soms jaloers zijn op de mensen die dicht bij jou in de buurt wonen en die wèl jouw cursussen kunnen volgen of bij je op consult kunnen. Het is voor mij echt te ver. Maar nu geniet ik wekelijks van jouw mail met filmpjes, net of je even hier bent.
Soms brengt het best wat teweeg, een andere keer brengt het diepe ontspanning maar vooral veel rust en héél veel handvatten om zelf die rust te creëren. Wat een uitvinding. Dank, dank je wel!!

Christine

Directeur basisschool

Baat het niet dan schaadt het niet" dacht ik toen ik mij opgaf voor ​een meditatiecursus. Na de 1e bijeenkomst wist ik dat ik helemaal op de goede plek was. Ik heb zoveel praktische handreikingen gekregen die ik nu toepas om rustig te blijven in ​stressvolle situaties.

​Hanneke Mollink

Wijkverpleegkun
dige

Mede dankzij jou, mooie Annès, heb ik een super leuke vakantie gehad. Dat komt omdat jij mij geleerd hebt om naar mijzelf te kijken en mezelf te accepteren wie ik ben en dat ik er mag zijn. Door alle mooie dingen die jij doet en daardoor mij inzichten geeft ben ik blij met mezelf en daardoor kon ik zo genieten van mijn vakantie.

Lianne

Moeder van 3 kinderen

Beste Annès, ik ben bij je gekomen omdat ik er helemaal doorheen zat. Zowel geestelijk als lichamelijk was ik op, ik had geen energie meer om iets te kunnen doen. Via….via….ben ik bij je gekomen en kon ik met mijn verhaal bij jou terecht. Je hebt geluisterd en mij handvatten gegeven om mijn leven weer op de rit te krijgen. In het begin lag de nadruk vooral op het analyseren van verhalen en gevoelens. Wat is er allemaal gebeurd en welk effect heeft dit op mij gehad? Wat geeft mijn lichaam voor signalen af en hoe kan ik die herkennen? Belangrijker nog om er naar te leren luisteren en ze serieus te nemen. Kortom bewustwording van mijn eigen gedachten, gevoelens en handelingen. Stil staan bij mezelf en me niet op laten slokken door alle drukte en bedrijvigheid om me heen. Daar ben je voor mij een hele goede leermeester en houvast in geweest. Door de gesprekken en begeleiding die ik van je gekregen heb, heb je me bewust laten worden van mezelf en wie ik ben. Het is zeker niet altijd gemakkelijk geweest, maar door je open en warme houding heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld. Je bent bewust van jezelf en doortastend in de gesprekken en oefeningen die we samen gedaan hebben. Die zo heerlijk praktisch waren en waar ik nu nog veel gebruik van maak. Ik heb door jou een belangrijk groeiproces doorstaan en weer balans kunnen vinden om mijn leven weer vorm en inhoud te geven. Je bent zeer kundig en bedreven in de ondersteuning die ik van je gehad hebt. Heel erg bedankt voor je steun, spiegel, luisterend oor en handvatten die je me gegeven hebt.

Marian - Officemanager

Getrouwd, 1 zoon