Rust

Eindelijk rust in je hoofd – zo stop je die ratelende gedachten

Je gedachten ratelen altijd maar door. Wat je ook aan het doen bent. Of je nu onder de douche staat, aan het stofzuigen bent of lekker wilt ontspannen bij de open haard. Je wordt er gek van. Hoe zet je die gedachtenstroom nu stil? Ik heb voor nu 5 praktische tips om eindelijk die rust in je hoofd te vinden.

Ik ben geen Boeddhist maar Boeddha wist wel hoe het werkte. Je wordt wat je denkt. En vaak is dat wat we denken niet bepaald wat we willen worden. Angsten, onzekerheden, zorgen, dingen waar je tegenop ziet en nare herinneringen.

Dan lig je in bed – klaar om in slaap te vallen – waarna je brein besluit om je even te herinneren aan dat overweldigende project op je werk. Waar je nog zoveel aan moet doen. Waarna de gedachten blijven komen en het zweet je uitbreekt. En je vredig in slaap vallen dus wel kunt vergeten.

Gelukkig kun je veel doen om je hoofd stiller te maken.

En het is veel minder moeilijk dan het soms lijkt. Echt – je hoeft geen boeddhist te worden om resultaat te zien. Ervaar het zelf maar.

Vul hieronder alsjeblieft je naam en e-mailadres in en je ontvangt van mij een mailtje met een PDF met daarin de 5 praktische tips. Tevens ontvang je dan van mij de zondagochtendmails met daarin nog meer waardevolle informatie.