Over Annès

Hai, mijn naam is ​Annès Leferink, geboren in 1960 en al 22 jaar werkzaam met en voor mensen. Begonnen als psychosociaal therapeut, coach en trainer. De laatste jaren meer en meer als rust-in-je-hoofd-expert.

​Om zo ver te komen heb ik een lange weg afgelegd. Ik heb het leven vroeger lang niet altijd als leuk ervaren, ik had ook geen flauw idee dat ik baas over mijn eigen brein kon zijn. Voelde mij vaak ongelukkig.

Mijn leven is compleet veranderd toen ik heb ontdekt dat ik degene ben die mijn leven heeft gecreëerd vanuit mijn manier van denken en vanuit mijn overtuigingen. Wat een opluchting om te bemerken èn te ervaren dat het leven maakbaar is. Natuurlijk zijn er ook situaties die niet te veranderen zijn maar wat er wèl altijd te veranderen is, is de manier waarop jij erin staat. 

​Ik heb in die 22 jaar zó ontzettend veel mensen in hun kracht zien komen te staan. Kwartjes die zijn gevallen. Moed die bij elkaar geraapt is om een veranderingsproces in te stappen. Zelfvertrouwen zien groeien. Blije, vrije mensen de praktijk zien verlaten. Mensen thuis zien komen bij zichzelf, vanuit hun hart durven te gaan leven. Mensen de balans zien vinden tussen hoofd en hart. Mensen weer plezier in hun leven zien krijgen. Mensen die nu gemakkelijk in staat zijn om de rust in hun hoofd te creëren.Teveel om op te noemen eigenlijk. 

​Je kunt al 22 jaar bij mij terecht voor individuele consulten. Daarnaast heb ik allerlei trainingen, workshops en cursussen gegeven. Denk hierbij aan onder andere meditatiecursussen. 

​Ik beoefen het mooiste vak van de wereld, zeg ik altijd. 

​Je kunt bij mij terecht voor:

  • Individuele consulten
  • Intensives
  • Online training: rust in je hoofd voor iedere dag

​Zo nu en dan organiseer ik ​ook andere activiteiten zoals buitenmeditaties, natuurbelevingsdagen, vuuravonden of iets anders. Informatie hierover kun je lezen onder het kopje: agenda.
In de zondagochtendmail krijg je altijd als eerste de informatie hierover.

Wéét dat je van Harte welkom bent hier op de boerderij of per videobellen en dat een 1e gesprek altijd gratis is. Ik ont-moet je graag.