Ontspannings-estafette

... De een gaat naar de Sauna. De ander naar de ontspannings-estafette. Het effect is hetzelfde.

​De ontspannings-estafette is echter maar 2x per jaar ...

2x per jaar een uitgelezen kans om er zeker van te zijn dat jij ontspant en rust in je hoofd ervaart.

Je bereikt die rust en ontspanning doordat je diverse meditatietechnieken doet. Je mediteert in stilte. Je dompelt je onder in een begeleide meditatie. Je hebt superveel plezier tijdens de lachmeditatiemomenten. Je ervaart wat ademhaling jou brengt. Je bent lekker jezelf. Niets moet, alles mag. Zolang jij maar lekker jezelf kunt blijven. Dat staat voorop.

​Of je nu wel of geen ervaring hebt met meditatie, laat je verrassen door de inhoud van deze dag. Het is een cadeautje voor jezelf. Dit heb ik niet zelf verzonnen maar hoor ik geregeld van de deelnemers die jou al zijn voor gegaan.

"

De ontspannings-estafette staat of valt met wie hem geeft. Met Annès staat deze dag. Als een huis! 


Petra Bosch Creatief therapeut, specialisatie tekenen.

"

Door de positieve verhalen van mijn vriendin over ​Annès en de wijze waarop zij haar meditatiecursussen geeft heb ik geen seconde geaarzeld om mij op te geven voor de ontspannings-estafette.
Ik heb enorm genoten van deze dag. Het heeft mij veel positieve energie gegeven, met name ook door het element van het lachen. Maar ja, eigenlijk waren alle verschillende technieken fijn om te ervaren. Het is een heerlijke afwisselende dag geweest.

Het heeft mij ontspanning gebracht, heel veel ontspanning. Ik had daarna nog een lange rit voor de boeg maar deze verliep moeiteloos.
Het is zo fijn, zo'n dag voor jezelf, zonder telefoon, zonder whatsapp en Facebook. Heel bevrijdend. Lekker afgesloten van de hectiek van de buitenwereld, net zoals wanneer je een dag naar de sauna gaat.
Warm ontvangst, warm welkom, mooie locatie, fijne mensen.
Eigenlijk zou meditatie overal verplicht moeten zijn. Deze dag is in ieder geval een cadeautje voor jezelf" .


​Ester van Rijn NLP-trainer


Kortom:

  • Je voelt je energieker en frisser
  • Je hebt ontzettend veel plezier
  • Je bent uit je hoofd
  • je ontspant
  • je voelt rust in je hoofd en lichaam

Praktische informatie:

Deze dag gaat plaats vinden in Oktober 2018. 

Om 10.00 uur is de koffie en thee klaar en ben je van Harte welkom. De dag duurt tot 16.00 uur.

Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Voor de lunch gaan we naar een eetcafé in het centrum van Ootmarsum. Dit is op 5 minuten loopafstand. Hier staat een eenvoudig lunchbuffet voor ons klaar en dit is inbegrepen bij de prijs. Na de lunch heb je wellicht nog wat tijd om een indruk op te doen van het mooie stadje. 

De prijs voor deze hele ​dag is € 75,= p.p.

http://www.eetcaferadboud.nl