Ontspannings-estafette

De meeste mensen hebben wel met stress en spanning te maken. Jij zult daarin waarschijnlijk geen uitzondering zijn. De wereld lijkt met de dag sneller te draaien en van jou wordt verwacht dat je meedraait. Voordat je het weet heb je een constant gevoel van opgejaagd zijn en zet je jezelf onder spanning. Dit gaat al heel snel ongemerkt. Het kan zelfs zijn dat je dit pas merkt op het moment dat je klachten ontwikkelt. Dit kunnen psychische klachten zijn en / of lichamelijke klachten. Daar zit je vast niet op te wachten. Laat het niet zo ver komen.

Heb jij ook zo’n zin om eens een dag heerlijk veel te lachen en lekker te ontspannen? Ik garandeer je dat dat gaat lukken!

Een hele dag waarin meditatie, ontspanning, rust, stilte en lachen elkaar gaan afwisselen. Van binnen (de stilte in jezelf) naar buiten (uitbundig lachen en vrij zijn) en terug. Van rust naar dynamiek en weer terug naar rust. Aan het einde van deze dag ga je volledig ontspannen en helemaal opgeladen weer naar huis.

Even weg uit je hoofd, het dagelijkse ritme en alles wat je aandacht vraagt.

Deze dag zit vol lachoefeningen, meditatie en ontspanningsoefeningen die elkaar afwisselen. Allemaal oefeningen die een gezonde uitlaatklep zijn voor spanning, verdriet en zorgen.

Je voelt je goed want de oefeningen die je deze dag doet laten je hersenen stofjes aanmaken die jou een gelukkiger gevoel geven. Je vergroot je relativeringsvermogen en deze dag brengt vooral veel vrolijkheid en luchtigheid.

Tijdens het vele lachen denk je niet maar doe je. Een dag uit je hoofd en in je lichaam. Heerlijk hè?!

Doordat ik Astrid eerder mee gemaakt heb tijdens een van haar meditatiecursussen heb ik er alle vertrouwen in dat dit een fantastische dag gaat worden. Zij is zorgvuldig, zorgzaam, professioneel, toegankelijk en enthousiast. Ik heb er nu al zin in.

Marian, 43 jaar
  Verpleegkundige

Ik heb, in de loop der jaren, geregeld een activiteit van Astrid bijgewoond. Iedere keer opnieuw kwam ik opgeladen, ontspannen en wijzer thuis. Deze ontspannings-estafette-dag lijkt mij een feestje. Ik ga!

Petra, 38 jaar
Officemanager

Deze ontspannings-estafette-dag bestaat uit diverse oefeningen die fysieke, mentale en emotionele stress verminderen en emotionele balans brengt. Je kunt de fysieke voordelen al voelen vanaf de eerste lachsessie. Het is voor iedereen te doen.

Door, op een dag als deze, veel te lachen geef je je hersenen extra zuurstof waardoor je je energieker en frisser voelt.

Kortom:

  • Je voelt je energieker en frisser
  • Je hebt ontzettend veel plezier
  • Je bent uit je hoofd
  • je ontspant
  • je voelt rust in je hoofd en lichaam

Praktische informatie:

Deze dag vindt plaats op zondag ​12 november in Het Damast – Laagsestraat 4 – Ootmarsum.

Om 10.00 uur is de koffie en thee klaar en ben je van Harte welkom. De dag duurt tot 16.00 uur.

Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Voor de lunch gaan we naar eetcafe Radboud in het centrum van Ootmarsum. Dit is op 5 minuten loopafstand. Hier staat een eenvoudig lunchbuffet voor ons klaar en dit is inbegrepen bij de prijs. Na de lunch heb je wellicht nog wat tijd om een indruk op te doen van het mooie stadje. 

De prijs voor deze hele ​dag is € 75,= p.p.

http://www.eetcaferadboud.nl