Mediteren

​Een aantal jaren achter elkaar heb ik ​begin- en vervolgcursussen mediteren vanuit de MAMO-methode gegeven. Wegens succes ben ik daarmee gestopt. Dat klinkt misschien raar maar zo is het wel. 

​Een gedeelte van alle deelnemers ​is zo enthousiast over deze cursussen dat zij dit graag wilden blijven doen. Met als gevolg dat ik nu een aantal vaste groepen heb die bijna wekelijks bij elkaar komen. Voor nieuwe groepen heb ik nu geen ruimte. 

​Om dit nu ​toch ook voor jou bereikbaar te maken heb ik de online training  '52 weken rust in je hoofd met de MAMO-methode' ontwikkeld. Hierin bied ik dezelfde dingen en nog véél meer aan, als in de cursussen. Er zijn zelfs mensen die èn de cursus èn de online training hebben gevolgd zodat ze ​het hele pakket in huis hebben voor nu en altijd. Altijd iets om op terug te vallen of een ontspannende begeleide meditatie om te luisteren.  

In de zomer ben je, hier op Erf Pardies, van harte welkom voor de buitenmeditaties. Je kunt je daarvoor per keer opgeven. Informatie daarover vind je in de zomerperiode in de agenda op deze site.