Intensives

HOE AUTHENTIEK WIL JE ZIJN?

  • Ben jij iemand die best bewust in het leven staat, graag groeit en af en toe de diepte in wil om weer even helemaal in contact te zijn met je diepste kern, met je ziel?
  • Besef je dat je dat echt alleen maar zelf kunt doen?
  • Ben je bereid om tijd, liefde en energie in jezelf te stoppen om nóg authentieker te zijn? Kortom, om te investeren in jezelf?
  • Zie je de meerwaarde ervan in om dit in een klein groepje te gaan doen (4 deelnemers + 1 begeleider) ?

Spring dan het diepe in, meld je aan voor deze intensive en ont-moet jezelf


Deze intensive ga je ervaren in één van de mooiste natuurgebieden van Overijssel - De Weerribben. Vanaf de parkeerplaats is het nog zo n 26 minuten lopen voordat je op de plaats van bestemming bent. 

Je wordt daar op een donderdagmiddag om 17.00 uur verwacht. Je krijgt dan een rondleiding door het huisje waar, naast mijn kamer, nog 3 vertrekken zijn met ieder 2x een 1persoonsbed.  Je kunt je dan lekker installeren. We maken kennis met elkaar tijdens het  eten.

Na het eten begint het programma. We gaan dingen samen doen, je gaat dingen alleen doen, er is ruimte voor speelsheid en ruimte voor rust. Het programma bestaat uit delen, diverse oefeningen, schrijven, mediteren, de natuur in, misschien zelfs het water op als het niet te koud is. Indien de situatie erom vraagt pas ik het programma aan.
Jij neemt jouw verhaal mee naar deze intensive en bekijkt en/of ontdekt wat je eventueel gaat herschrijven. Met als doel jezelf nog meer te bevrijden en dichter bij je ziel uit te komen. Hoe authentiek wil je worden?

De intensive is vanaf donderdagmiddag 17.00 uur tot en met de lunch op zondag. Alle overnachtingen, eten, drinken, koffie, thee enzovoort, begeleiding en het programma is één pakket. Deze intensive gaat door bij 4 deelnemers.

Heb je nog vragen stuur mij dan gerust een mailtje - eeninnerlijkereis@gmail.com - of een whatsappje - 06 55 36 29 87 -  

Je betaalt voor het complete pakket € 427,- bestaande uit:

- 3 overnachtingen
- 3x ontbijt, 3x lunch, 3x avondmaaltijd, koffie, thee, lekkers, drankjes
- hout voor de houtkachel
- een compleet programma met als doel jezelf te ont-moeten op de route naar (meer) innerlijke vrijheid, vrij zijn, vrij voelen.
- Professionele begeleiding van mij - 22 jaar ervaring als psychosociaal therapeut, coach, trainer en rust-in-je-hoofd-expert.

De eerstkomende intensive is in het voorjaar van 2021