Intensives

HOE AUTHENTIEK WIL JE ZIJN?

  • Ben jij iemand die best bewust in het leven staat, graag groeit en af en toe de diepte in wil om weer even helemaal in contact te zijn met je diepste kern, met je ziel?
  • Besef je dat je dat echt alleen maar zelf kunt doen?
  • Ben je bereid om tijd, liefde en energie in jezelf te stoppen om nóg authentieker te zijn? Kortom, om te investeren in jezelf?
  • Zie je de meerwaarde ervan in om dit in een klein groepje te gaan doen (4 tot 6 deelnemers + 1 begeleider) ?

Spring dan het diepe in, meld je aan voor deze intensive en ont-moet jezelf


Deze intensive ga je ervaren in het buitengebied van Ootmarsum, vlakbij het natuurgebied Het Springendal. 

Je wordt op een vrijdag rond 17.00 uur verwacht in een ruime, vrijstaande recreatiewoning in het buitengebied van Ootmarsum, vlakbij natuurgebied 'Het Springendal'. Ik heb dan thee, koffie en Twentse krentewegge voor je klaar staan. We beginnen eerst met kennis maken met elkaar. Na deze kennismakingsronde kun je bespreken met wie je een kamer wilt delen en welke kamer dit gaat worden. Naast mijn kamer zijn er nog 3 kamers met 2x een 1pers. bed. Vanuit elke kamer heb je een prachtig uitzicht. Je bed is opgemaakt en er liggen badhanddoeken voor je klaar.
Is iedereen geïnstalleerd dan zetten we de kennismaking voort tijdens een maaltijd van zelfgemaakte soep, broodjes en smeerseltjes. Na de maaltijd en gezamenlijke koffie / thee kunnen we de avond in overleg invullen. Er zijn diverse opties.

Zaterdagochtend beginnen we, nog voor het ontbijt, om 07.00 uur met een ochtendwandeling. Daarna lekker ontbijten. De zaterdagochtend wordt ingevuld met een workshop 'Intuïtief schilderen' gegeven door Femke Kloppenburg. Zij is meer bekend om haar kunst met stof en wol maar is ook heel goed thuis in het begeleiden van zo'n workshop. Zatermiddag, na de lunch,  bouwen we door op de processen die in gang zijn gezet tijdens de schildersworkshop. We eten weer gezamenlijk thuis en na de koffie/thee zijn er weer diverse opties voor de avondinvulling.

Zondagochtend beginnen we om 07.30 uur met uitgebreide meditatievormen, als het enigszins kan, in de buitenlucht. Zorg dat je warme kleding bij je hebt en bescherming voor de ochtenddauw op het gras. Relaxed gaan we over naar een rustig ontbijt en na de koffie / thee brengen we deze dag voor het grootste deel buiten in de natuur door. Je laat je spiegelen door de natuur, werkt met je zintuigen en nog veel meer. De natuur heeft je zóveel te vertellen ........Je stelt zondag je eigen lunchpakket samen om mee te nemen. Het idee is om deze avond uit eten te gaan bij Watermolen Bels.

Maandagochtend beginnen we, nog voor het ontbijt, om 07.00 uur met een ochtendwandeling en wat meditatieve oefeningen. Daarna lekker ontbijten. Na het ontbijt krijgt iedereen de gelegenheid om alvast de tassen in te pakken. Hierna, bij de koffie, bespreken we gezamenlijk wat je de afgelopen dagen hebt ervaren, waar je nog vragen over hebt en vooral ook wat ga jij meenemen je dagdagelijkse leven in en hoe ga je dat doen.

Voor deze intensive is plek voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Er vanuit gaande dat we tegen die tijd in alle gezondheid bij elkaar kunnen zijn. De kosten zijn gebaseerd op de deelname van 4 personen. Dat betekent dat de kosten omlaag gaan bij 5 deelnemers en nog meer omlaag gaan bij 6 deelnemers. Eerlijk = eerlijk.

Voor deze intensive betaal je € 450,- p.p. op basis van deelname met 4 personen.Dit is inclusief opgemaakt bed, handdoeken, schoonmaak, 3x ontbijt, 2x lunch, 2x avondmaaltijd ( Watermolen Bels is op eigen kosten) thee, koffie, drankjes, lekkers, professionele workshop intuïtief schilderen,materiaal en mijn begeleiding. Je betaalt bij inschrijving € 220,- en 3 weken voor aanvang van de Intensive betaal je de rest, afhankelijk van hoeveel personen er mee komen doen.