E-book ‘In 7 Stappen Naar Een Leuker En Rijker Leven’

up_downloadebook  cover3d_1447062219 br10

Dag mooi medemens, dit e-book is een cadeautje voor jou.

Al jaren heb ik mensen zien worstelen om zich gelukkig te voelen. Zelf heb ik daar ook hard aan meegedaan. Net alsof geluk iets is dat van buitenaf komt. Een vaste baan, een vast inkomen, een huis, vakanties, gezondheid. Als dat allemaal maar in orde is dan komt het geluk vanzelf … Hoe groot is dan de teleurstelling als dat niet zo blijkt te zijn … Toch zijn er genoeg mensen bij wie de baan, het huis en de gezondheid allemaal niet zo vanzelfsprekend is en deze mensen zie je stralend door het leven gaan. Hoe kan dat dan? Ik ben er achter gekomen dat ons brein bepaalt hoe we ons voelen en niet de omgeving of  andere factoren die buiten onszelf liggen. Toen ik dat ontdekt had werd mijn eigen leven al snel veel leuker. Ik ging positiever denken en ik was in staat om mezelf veel sneller uit een dip te halen dan voorheen.

Het toverwoord in dit e-book is het woord ‘doen’. Heel simpel en soms oh zo ingewikkeld. Om het dan van ingewikkeld weer simpel te krijgen wordt uitgelegd in dit e-book. Het boek vertelt je over plezierige en onplezierige emoties, bewuste en onbewuste overtuigingen, communicatie, leven in het hier en nu, acceptatie, waardering voor jezelf en meditatie. In ieder hoofdstuk staan een aantal oefeningen zodat je meteen kunt toepassen wat ik heb beschreven en kunt ervaren hoe het voor jou werkt. Vandaar ook het woordje ‘doen’.

Wat levert het jou op?
– weten wat je kunt doen om je goed (beter) te voelen
– je bent je sneller bewust van wat je ervaart, voelt en doet
– je gaat duidelijker en directer communiceren
– je hebt een aantal technieken tot je beschikking om je leven gemakkelijker in te richten

Je krijgt alle stappen, inclusief de link naar een interessante tool die ik zelf ook nog regelmatig gebruik om mijn leven leuk en zinvol te houden.

cover3d_1447062219up_downloadebook

Dit e-book is helemaal gratis. Ik zou het wel heel fijn vinden wanneer je mijn Facebookpagina ‘Een innerlijke reis’ wilt liken en / of  hier een berichtje wilt plaatsen wanneer je het e-book hebt gelezen.