Gratis zomermeditatie

​Tussen 5 juli en 7 september ben je op de donderdagavond van Harte welkom om, lekker buiten (met regen in De Deel), met ons mee te mediteren. 

Een ideale gelegenheid om kennis te maken met mediteren. Het is laagdrempelig, dus je hoeft geen ervaring te hebben. De avonden worden ingevuld met meditatie, ademhalingsoefeningen, mindfulness en ontspanning.

Mis je de cursusavonden omdat er geen cursussen in de zomer zijn dan kun je hier ook lekker mee komen mediteren. Je zult merken dat de energie en de rust van ons erf en het samen mediteren verdieping in ​je meditatie brengt.

Per week kun je bekijken of je wilt komen.
Stuur mij alsjeblieft wel even een appje voor donderdag 17.00 uur, zodat ik weet hoeveel thee ik heb te zetten voor die avond. Mobiel: 06 55 36 29 87

Neem zelf een kussentje of krukje mee waar je op kunt zitten. We zitten op het gras dus wellicht is het ook handig om een kleedje/vuilniszak bij je te hebben die je onder je kussen kan leggen. Is het voor je lijf lastig om op een krukje of kussen te zitten dan is er altijd wel een stoel voor je. Neem ook een matje of slaapzak mee want met sommige oefeningen is het erg prettig om er bij te liggen.
Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een warm vest mee of een omslagdoek.

Schroom niet, kom gewoon een keer meedoen en als je nog vragen hebt voor die tijd, stuur mij gerust een mailtje (eeninnerlijkereis@gmail.com) of bel mij even. Mobiel: 06 55 36 29 87

Bij de uitgang staat een potje voor ​jouw bijdrage voor de thee.