Gouden meditatietips

Hee …..  wat supergaaf dat je op de button hebt geklikt. Ik ga je echt niet spammen hoor wanneer je onderstaande gegevens hebt ingevuld.

Iedere zondagochtend ontvang je een mailtje waarin ik altijd gouden meditatietips weggeef die voor jou van waarde zijn. Het zijn niet alleen tips die je toe kunt passen bij het mediteren. Deze tips kun je zo-wie-zo toepassen als je meer rust in je hoofd en lichaam wilt krijgen. 

Zo’n 400 mensen zijn je al voor gegaan en regelmatig ontvang ik van lezers een mailtje met een bedankje omdat de tips goed helpen. Daar word ik dan weer helemaal blij van want daar doe ik het tenslotte voor. 

En ach, vind je het niks dan kun je je altijd onderaan de mail weer afmelden. Meld je je nu aan dan heb jij aanstaande zondag je eerste tip al binnen.

Hartelijke groet, Astrid.

*
Je kunt er op vertrouwen dat ik je mailadres nooit door zal geven aan iemand anders of voor iets anders zal gebruiken dan mijn wekelijkse mail. Je kunt je onder aan iedere ontvangen mail per direct afmelden mocht je vinden dat ik niet voldoende van waarde ben voor jou.