Energetische behandeling

Wil jij

  • weer beter in je vel komen te zitten
  • minder druk ervaren vanuit je omgeving
  • je stabieler voelen op emotioneel vlak
  • meer rust ervaren
  • je bewuster worden van jezelf en je keuzes
  • ontspannen?

Dompel je dan onder in een energetische behandeling. 
Tijdens de behandeling zit je op een stoel en je kleding blijft gewoon aan.

Er zijn diverse behandelingen mogelijk:
- Algemene behandeling gericht op terug brengen van balans en rust
- Behandeling gericht op jouw specifieke klachten, fysiek en/of mentaal
- Chakrabehandeling, waarbij ik de 7 basischakra's en je aura terugbreng naar hoe ze 'horen' te zijn in gezonde staat.

Wat doet een energetische behandeling?

Zie jezelf en jouw energie eens als een puzzel, 3 dimensionaal. In een gezonde staat zitten alle puzzelstukjes op hun plek maar door onrust, disbalans, ziektes en problemen raken deze puzzelstukjes los van elkaar, gaan soms aan elkaar kleven, verbuigen, kortom er is niets meer van te maken.Wat doet nu een energetische behandeling - heel kort door de bocht -  die weekt al die puzzelstukjes los van elkaar, repareert en zet ze weer in beweging zodat alles weer op zijn plek gaat vallen. Dat klinkt goed hè?!


Deze energetische behandelingen helpen om jouw energiebanen weer te laten doorstromen en je bewust te maken van jezelf. De behandeling is een moment van volledige ontspanning en zelfgenezing van het lichaam, geschikt voor jong en oud.

Al jaren geef ik deze energetische behandelingen. In het begin van mijn praktijk jaren had ik klanten die alleen voor de energetische behandelingen kwamen. Later ben ik deze behandelingen alleen nog gaan inzetten bij sommige klanten als ondersteuning van de consulten. Afhankelijk van de klant en het proces waar zij of hij inzat.

In de afgelopen 2 jaar heb ik zoveel disbalans zien ontstaan bij mensen dat ik besloten heb om mijn energetische behandelingen weer sec als behandeling aan te bieden. Om de rust en balans op een zachte manier weer terug te brengen in je lijf. Maar vergis je niet, deze behandeling werkt door op alle niveaus van jouw zijn, van jouw wezen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven om er toch profijt van te hebben.


Iets voor jou? Maak dan snel een afspraak via Whatsapp

06 55 36 29 87

Energetische behandeling ( duur 45 a 60 minuten) € 70,-

Afhankelijk van de hulpvraag wordt aan het einde van de 1e behandeling een voorstel gedaan over het aantal energetische behandelingen. Een gemiddelde is ongeveer 5 behandelingen.

Weer-lekker-in-je-vel-traject  € 280,- dat betekent dat je één behandeling gratis krijgt. 


Iets voor jou? Maak dan snel een afspraak via Whatsapp

06 55 36 29 87


Al ruim 20 jaar werk ik met energie. Ik kan er mee lezen en schrijven.  
Ooit ben ik begonnen met het volgen van diverse reikicursussen, daarna heb ik een opleiding magnetiseren gedaan en in de loop der jaren heb ik, vanuit mijn praktijk, mijn eigen wijze van behandelen ontwikkeld. Ik weet dus waar ik mee bezig ben.

En jij ...... jij bent van Harte welkom!

Ik ontvang je in onze oude boerderij en met mooi weer kunnen we heerlijk buiten zitten in de omsloten tuin.