E-cursus ‘Volkomen In Je Kracht Staan’

... Je zou kunnen beginnen met een E-cursus :-). Lekker thuis in je eigen omgeving. Deurbel uit, mobiel op vliegtuigstand, kop thee erbij en lekker genesteld op de bank of juist achter je bureau omdat je je dan beter kunt concentreren. Een zacht muziekje op de achtergrond of juist genietend van de stilte. In ieder geval is het tijd voor jou, tijd voor jezelf. Alleen nu nog even inplannen…

Ik heb deze E- cursus ‘Volkomen in je kracht staan’ voor jou ontwikkeld zodat je op jouw manier en op jouw tijd jezelf verder kunt ont-wikkelen op het gebied van persoonlijke groei.

Als je volkomen in je kracht staat, dan:

  • weet je wie je echt bent
  • weet je wat je wilt in het leven
  • creëer jij je eigen geluk
  • vind je het gemakkelijk om oude patronen los te laten
  • durf je grenzen te verleggen
  • ga je voorbij angsten en onzekerheden

Deze e-cursus is niet bedoeld om in een snel tempo alle vragen te beantwoorden en vol ongeduld op de volgende les te wachten. Wil je werkelijk volkomen in je kracht komen te staan dan heeft alles tijd nodig om begrepen te worden, een plek te krijgen en van jezelf te worden.

Hoe eerlijker jij naar jezelf kijkt en bereid bent tot zelfonderzoek (hoe dieper je gaat dus), hoe meer deze cursus jou oplevert.

Ik heb deze E-cursus zo geschreven dat het een echte doe-het-zelf cursus is. Er staan veel praktische oefeningen en opdrachten in waardoor je:

- je op een diepere laag nog bewuster van je wensen en je verlangens wordt;
- in de spiegel kijkt en tips krijgt;
- bij angst voor afwijzing gaat begrijpen waar dit vandaan komt en deze angst loslaat;
- belemmerende gedachten en overtuigingen voorgoed achter je laat en mochten ze toch weer de kop opsteken dan heb je tools om dit, steeds weer opnieuw, te transformeren;

-je richt op wie je werkelijk bent en op wat je nog wilt bereiken of wilt doen in dit leven.

Praktische informatie

De e-cursus ‘volkomen in je kracht staan’ bestaat uit 7 lessen met in iedere les een aantal oefeningen en opdrachten die, als je ze echt goed wilt doen, de nodige tijd, inzet en energie van je vragen. Geluk komt ook niet zomaar aanwaaien en volkomen in je kracht komen te staan vraagt echt de nodige inzet, moed en lef van jou. Maar …… daarna pluk je er de rest van je leven de vruchten van.

Je ontvangt per e-mail iedere 14 dagen een les in pdf-formaat. Dat betekent dat je in zo’n maand of drie heel wat meer van jezelf te weten bent gekomen... Ik heb heel bewust voor 2 weken tussen iedere les gekozen want die twee weken tussen de lessen in heb je echt wel nodig om de vragen te beantwoorden, de oefeningen te doen en vooral ook om je weg te vinden met alle nieuwe informatie en inzichten die je hebt opgedaan.

Als je het prettig vindt dan kan ik je iedere week even een appje of een smsje sturen met daarin een toepasselijke spreuk, kritische vraag of klein tekstje wat synchroon loopt aan de lessen die je hebt ontvangen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en kunnen soms net even die eye-opener of schop onder de kont zijn die je kunt gebruiken in het groeiproces dat je bent aangegaan door deze cursus te gaan doen.

Voor het complete pakket, inclusief de appjes / smsjes betaal je є 210,=

Als er in de lessen dingen zijn die je niet duidelijk zijn of die je niet goed begrijpt dan kun je mij natuurlijk altijd even mailen. Ik zal je vraag dan zo goed mogelijk beantwoorden en als we er dan nog niet uitkomen dan bel ik je, dan moet het zeker lukken.

Les 1:

Inleiding
– Wereldbeeld en Massageest
– Werkelijkheid – realiteit
– Gedachten en overtuigingen
– Bewustzijn


Les 2:

Het Universum zegt altijd ‘ja’
– Keuzes en consequenties
– Eigenschappen en karaktertrekken
– Durf te dromen

Les 3:

Mediteren
– Meditatie-oefening
– Ik ben
– Geleide meditatie
– Gevoelens – emoties

Les 4:

Tijdlijn
– Verleden – heden – toekomst
– Acceptatie – dilemma
– Actieplan

Les 5:

Bewustzijn en energie
– Eigenwaarde
– Een spiegel

Les 6:

je ideale ik
– 40-dagen meditatie
– Nog een spiegel
– De kracht van de waarheid
– Het negen stappen plan

Les 7:

Angst en liefde
– Glimlachen
– Feedback vragen
– Mantrameditatie
– Geheime Facebookgroep