De prijs

52 weken ​rust in je hoofd met de MAMO-methode  

              van stress-stand naar relax-stand 
                          in een paar minuten

  • Vanaf de eerste week leer je focussen zodat je minder last van de buitenwereld hebt
  • Je wordt succesvol in mediteren op een manier die bij jou past
  •  Je gaat ervaren dat mediteren helemaal niet zweverig is en jou die rust oplevert waar je naar verlangt
  • Je gaat ervaren dat je langzamerhand toch echt wel de baas over je eigen gedachten aan het worden bent
  • Je gaat ontdekken dat jouw gedachten aan de basis van jouw emoties liggen
  • Je gaat jezelf waarnemen waardoor je veel beter in staat bent om met stress om te gaan
  • Je bent in staat om je lijf veel meer in ontspanning te houden
  • Je hoeft geen enkele ervaring met meditatie te hebben om deze cursus te kunnen volgen
  • Je krijgt heel veel aangereikt op het gebied van mindfulness, ademhaling, meditatie en ontspanning. Dat maakt het tot een compleet pakket
  • Aan het einde van de cursus ben jij een ander mens

Voordeel

​Bij het volgen van een  gewone meditatiecursus is het altijd zo dat er regelmatig een gat valt waarop er geen cursus gegeven wordt. Dit komt merendeels door vakantieperiodes. Regelmatig krijg ik dan te horen van deelnemers dat ze het daardoor best lastig vinden om thuis door te gaan met mediteren en de rust vast te houden. Hun houvast is de cursus en ze missen dan in die periodes de wekelijkse bijeenkomsten. Daar heb jij met deze online-cursus absoluut geen last van. Een jaar lang heb je iedere week weer een nieuw onderdeel dat jij toe kunt passen of mee kunt experimenteren om te ervaren of je het effectief vindt. Je kunt altijd weer een video terug kijken en de tekst weer doorlezen. Dus eigenlijk heb je er voor de rest van je leven wat aan.

Je hoeft het niet alleen te doen want ik sta het hele jaar door voor je klaar. Je kunt altijd bij mij terecht met je vragen en ervaringen. Ik ben er voor je.

​De cursus verloopt in kleine stappen zodat je alle ruimte hebt om het je helemaal eigen te maken en het effect ervan te ervaren.  Zo kunnen er blijvende veranderingen optreden. ​​​


​Een jaar lang, iedere week weer een stap verder naar blijvende rust in je hoofd. Duidelijke, niet te lange videofilmpjes, PDF´s met extra informatie, ​altijd antwoord op je vragen.

Ik blijf alle 52 weken betrokken bij jouw proces!

​Het is niet zo dat wanneer je de cursus eenmaal hebt gekocht je vervolgens iedere week een mail in je inbox ontvangt en daar blijft het dan bij. Nee, want jij wilt resultaat en terecht!

Ik ben er voor je en je kunt bij me terecht wanneer je vragen hebt, ergens tegenaan loopt, twijfelt of je een bepaalde oefening wel goed doet of advies wilt hebben. Gekke vragen bestaan niet.

Jij wilt de baas worden over je eigen gedachten, toch? En je wilt ook vast snel van stress-stand naar relax-stand kunnen gaan. Makkelijker met lastige situaties kunnen dealen. Kortom, rust in je hoofd hebben wanneer jij dat wilt. Je staat aan het roer van jouw eigen leven, je voelt je krachtig en vol zelfvertrouwen. Je hebt het leven weer in de hand. Echt fijn!

​Je betaalt voor het hele pakket + een jaar lang begeleiding + een bonus van 52​ gouden meditatietips in PDF (die krijg je alvast vooruit en komen niet in de cursus voor) nu nog €347,- Dit gaat meer worden.