Cursus Mediteren

 = VOL!!

Op donderdagavond ​7 maart gaat de basiscursus mediteren in OOTMARSUM van start. Daarin leer je onder andere hoe je vanuit een stressvolle situatie weer snel in rust komt.

​10 bijeenkomsten, voor slechts ​75 euro,  waarin je aan de slag gaat met mindfulness, ademhaling, mediteren en ontspanning. Eenvoudig en heel praktisch toepasbaar in het dagelijkse leven. Je bent van Harte welkom.

... Twijfel je nog of mediteren  wat voor jou is? Niet doen. Na de 1e bijeenkomst ben je om...

​Zo niet, geen enkel probleem. Dan krijg je gewoon je geld terug.

​Maar als je graag onder de knie wilt krijgen hoe je voor rust in je hoofd zorgt dan is dit een uitgelezen kans. 

​In deze cursus krijg je diverse meditatietechnieken aangereikt zodat je kunt ontdekken wat wel en niet bij je past.

​Ik bied in deze cursus ook ademhalingstechnieken, mindfulness, ontspanningstechnieken, tai-chi en NLP aan. Iedere bijeenkomst is heel afwisselend waarbij je gegarandeerd ontspannen naar huis gaat. Allemaal heel praktisch en goed toepasbaar in je dagelijkse leven. Vooral ook als je nog wel eens slecht slaapt of regelmatig last van stress hebt.

​De meeste deelnemers die deze cursus hebben gedaan gaan allemaal door naar de vervolgcursus. Vanuit de vervolgcursus is er inmiddels een vaste meditatiegroep ontstaan. Dat zegt genoeg denk ik.

Heb je nog vragen dan kun je mij altijd mailen of appen hoor.

"

​Ik had er geen idee van dat er zoveel verschillende manieren van mediteren bestaan. Dat was een openbaring. Ik heb met deze cursus echt geleerd hoe ik mijn gedachten kan uitschakelen. Wat een rust.

​Annès is een heel rustig en open persoon die iedereen in haar waarde laat. Heel integer.


Jacqueline Braakman - Instructeur VMBO

"

​"Baat het niet dan schaadt het niet" dacht ik toen ik mij opgaf voor deze cursus. Na de 1e bijeenkomst wist ik dat ik helemaal op de goede plek was. Ik heb zoveel praktische handreikingen gekregen die ik nu toepas om rustig te blijven in ​stressvolle situaties.


Hanneke Mollink - Wijkverpleegkundige