Algemene voorwaarden

Door het maken van een afspraak of je aan te melden voor een activiteit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

*Afspraken voor een consult

– Gemaakte afspraken voor een los consult zijn bindend.
– Wanneer er een pakket van 6 consulten is afgenomen kan er, binnen een redelijke marge, geschoven worden met afspraken.

* Inschrijven voor een Intensive of andere activiteit

– Wanneer je je hebt ingeschreven voor de Intensive maak je deze inschrijving bindend door het doen van een aanbetaling. Hiermee ben je verzekerd van deelname.
– Wanneer je je hebt ingeschreven voor een dag- of avondactiviteit dan maak je deze bindend door vooraf te betalen voor de betreffende activiteit. Hiermee ben je verzekerd van een deelnemersplek.

*Betalingen

– Voor een los consult ontvang je achteraf een factuur. Deze dient, binnen een week na ontvangst, betaald te zijn.
– Voor het afnemen van een pakket van 6 consulten betaal je vooruit. Het 1e consult vindt plaats na ontvangst van de betaling.
– Wanneer je wilt deelnemen aan een Intensive dan doe je een aanbetaling van € 220,- direct bij inschrijving. Drie weken voor aanvang ontvang je een factuur voor het overige bedrag. Deze dient binnen een week na ontvangst van de factuur betaald te zijn.
– Wanneer je je hebt ingeschreven voor een dag- of avondactiviteit, dan betaal je deze tegelijk met je inschrijving.

* Restituties

– In principe zijn restituties niet mogelijk. In uitzonderlijke gevallen zoals bijvoorbeeld plotseling ernstige ziekte of een onverwacht overlijden kun je persoonlijk contact met mij opnemen.

* Overige

– Wanneer je softdrugs of drugs gebruikt dan kun je niet deelnemen aan de intensive of andere activiteiten.
– Wanneer je kalmerende medicijnen, antidepressiva of medicatie voor psychische klachten gebruikt dan kun je, in principe, niet deelnemen aan de Intensive.