Aanmelden cursus mediteren

Dag mooi medemens, wat gaaf dat je mee komt doen met de cursus mediteren in Het Damast in Ootmarsum. Ik geef deze cursus met heel veel plezier en ik kijk er naar uit om je te ont-moeten.
Wil je onderstaande velden alsjeblieft invullen? Dan kan ik je daarna een mailtje sturen met een inschrijfformulier en de factuur. Zodra je het geld voor de cursus hebt overgemaakt is je inschrijving definitief.
Op dat inschrijfformulier kun je ook aangeven wanneer je een meditatiebankje wilt bestellen. Deze kun je, tegen contante betaling, bij mij thuis afhalen als je hem op de, voor jou, juiste hoogte wilt laten maken. Wil je een bankje met de standaard hoogte dan neem ik deze voor je mee naar de 1e cursusbijeenkomst en kun je hem daar contant betalen. 
Tot 1 maart. Hartelijke groet,
Astrid.